Over ons

Aannemersbedrijf H.J. Slokker is een Huizer onderneming, opgericht in 1969 door Henny Slokker. Door zijn grote inzet voor allerlei bouwprojecten wist Henny zijn bedrijf in 30 jaar uit te bouwen tot een begrip in Huizen. Zijn zoon Marcel kreeg het aannemersvak met de paplepel ingegoten en nam het bedrijf in 2001 van zijn vader over. Slokker junior breidde de onderneming uit met verbouwprojecten. Hierbij werken de eigen medewerkers samen met diverse vaste onderaannemers.

Stabiliteit kenmerkt aannemersbedrijf H.J. Slokker. Onze gemotiveerde medewerkers werken graag en lang bij ons bedrijf, waardoor een 25-jarig werkjubileum geen uitzondering is. Ook jong talent vindt zijn weg naar Slokker. Door onze goede reputatie lukt het ons vacatures snel in te vullen met nieuwe collega’s. Daarnaast bieden wij nieuwkomers een leertraject aan onder ervaren begeleiding.

Of het nu gaat om bekisting voor het storten van beton voor fundering, het stellen van kozijnen voor metselwerk, gevelwerk of aftimmeren, Aannemersbedrijf H.J. Slokker is uw partner voor nieuwbouw en bestaande bouw.